Distanskurser via Adobe Connect

För dig som har svårt att komma loss för att gå kurs erbjuder vi nu kurser via Adobe Connect Web Conference för dig som vill förbättra din engelska, konversera, lära dig mer om affärskultur i England, fördjupa din kunskap i teknisk engelska eller affärsengelska.

Skall du till Paris och njuta av en romantisk vår och då kanske det vore lägligt att damma av skolfranskan?

Vill du och vågar du kan du även få en individuell kurs i retorik/talekonst för att förbättra dina presentationer, göra dem intressantare och livligare.

Tiden bestämmer du själv och kostnaden är endast 450 :- inkl. moms för 30 minuter och 650 kr inkl. moms för 1 timmes lektion för 1-3 deltagare.

Kanske ni vill sitta ner som familj eller ett gäng vänner innan ni skall resa någonstans eller som en arbetsgrupp innan ni skall iväg och förhandla utomlands.

Ni har behovet så kontakta oss för en individuell lösning. Fördelen med Adobes webbkonferenssystem är att alla kan sitta vid sin egen dator så det behöver inte bli trångt framför skärmen. Det går lika bra att sitta ute i en park med sin Ipad i knät i Kungsträdgården som att sitta framför företagsdatorn i Kina.

Tack vare Adobe Connect Web Conference kan vi nu erbjuda stressade Företagare eller Privatpersoner en modern, teknisk lösning som gör att du kan stanna vid datorn på kontoret och ändå förkovra dig i:

Det enda du behöver är en mikrofon, en webbkamera och att du laddar ner Adobe Flash gratis på din dator.

Kontakta oss för mer information om hur du startar och om du har några frågor Via vårt kontakt formulär!