Svenska för Nybörjare

Kurs i Svenska för Nybörjare speciellt riktad mot Internationell Arbetskraft.

Har du några anställda på ditt internationella företag som önskar lära sig svenska så att de kan klara sig i vardagliga sammanhang på fikarasten eller när de åker till Maxi, beställer mat på restaurangen eller går till doktorn?

Efter att med framgång undervisat en grupp franska, polska och tyska ingenjörer i svenska två gånger per vecka i ett halvår kan jag rekommendera att ni som företag bjuder på denna bonus för era anställda. Det kommer att öka trivseln på arbetsplatsen och förenkla för er utländska arbetskraft på deras fritid vilket i sin tur leder till att de trivs och stannar ett tag till.

Det skrattas mycket på lektionerna när de leker med tungan för att få fram svenskans märkliga sje- och tje-ljud. Glädjen när de upptäcker att de kan fråga efter den blå skjortan för 70 kronor och bli förstådda är obeskrivlig.

Få utländska arbetare har tid att gå på Svenska för invandrare på KomVux men när svenskkursen kommer till deras egen arbetsplats deltar de med liv och lust.

De får lära sig följande:

Utöver detta använder vi oss av tidskriften 8 SIDOR som på ett lättfattligt sätt presenterar nyheter lokalt och internationellt så att eleverna får en möjlighet att bredda sin vokabulär så mycket som möjligt. Extra information finns på www.8sidor.se

Om någon vill ha betyg i svenska kontaktar vi de som har Sfi på orten och sedan får kursdeltagaren betala för att tentera av betyget.

Pris
60 Minuter 700 kr plus moms
Plus Reseersättning 18:50 kr/mil.

Låter detta som ett intressant upplägg för din arbetsplats? Ta då kontakt med oss på via vår mail eller ring på telefon 070-7722441.